Vijeće učenika obilježilo Dan srednjoškolaca 17.11.2015.

Vijeće učenika obilježilo Dan srednjoškolaca 17.11.2015.

Vijeće učenika naše škole pod vodstvom pedagoginja Doris Vlašić i Josipe Primorac obilježilo je Dan srednjoškolaca raznolikim sadržajem.

Predvorje škole je ukrašeno velikim plakatom koji označava Dan srednjoškolaca motom Ne čekaj, uključi se u bolje sutra!

Na sedmom satu jedna od učenica se obratila svim učenicima i profesorima na školski razglas pročitavši prigodan tekst o danu srednjoškolaca te smo se minutom šutnje s poštovanjem i sa zahvalnošću prisjetili svih onih koji su bili vezani za našu školu, a više nisu s nama: pokojnih utemeljitelja, djelatnika i učenika te pokojnog fra Slavka.

Ovaj dan smo iskoristili i kao sjećanje na sve prerano izgubljene živote srednjoškolaca te su predstavnici iz Vijeća učenika ispred škole popunili oblik srca držeći se za ruke te na kraju pustili balone na njihovu uspomenu.

Dan je protekao u pozitivnom ozračju a pojedini učenici su se u svojim odjelima zasladili kolačima koje su sami pripremili. Iznenađenje dana je originalna torta koju su donijeli učenici III.8 odjela.

Zahvaljujemo ravnatelju, razrednicima te svim profesorima što su nam omogućili da današnji dan bude drukčiji jer naši profesori su putokaz za bolje sutra.

Predsjednica Vijeća učenika: Marija Sušac III.1

Potpredsjednik Vijeća učenika: Nikola Pekić III.7

Dan srednjoškolaca 4

Dan srednjoškolaca 1

Dan srednjoškolaca 2

Dan srednjoškolaca 3

Dan srednjoškolaca 5

Dan srednjoškolaca 6