Turnir povodom Dana škole

Naša škola sutra slavi svoj dan i tim povodom slavljenički tjedan bio je rezerviran za kvalifikacijske turnire i završnice sportskih događanja. Najuspješnije ekipe nastupile su u finalnom sportskom programu pod mentorstvom profesora Tomislava Džide, Darija Karačića, Leonarda Kleme i Marijana Luburića.

Do same završnice stigli su: ekipa III.6, ekipa I.3 i I.4 kojoj je pripalo 3. mjesto, ekipa IV.1 sa osvojenom titulom viceprvaka i ekipa IV.5 s titulom prvaka turnira. Posebno su  bile zanimljive finalna utakmica i  utakmica između profesora i učenika, a teško je bilo zaključiti tko je bio bolji u taktičkom nadigravanju.

Dodijeljene su i pojedinačne nagrade, pa je tako titula najboljeg strijelca pripala Zdravku Prusini, najboljeg igrača Mateju Milićeviću, a za najboljeg golmana proglašen je Matej Prskalo.

U turniru se očitovala važnost zajedništva, timskog rada i sportskog duha te se nadamo da će upravo ovaj turnir poslužiti kao poticaj učenicima za bavljenje sportom i sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima.

tekst
Helena Bevanda (IV.1), novinarska sekcija

fotografije
Helena Bevanda (IV.1), novinarska sekcija
Ana Vasilj (II.1), novinarska sekcija