Svečano otvaranje malonogometnog igrališta

slika_naslovU sklopu programa obilježavanja Dana općine, u utorak je svečano otvoreno malonogometno igralište Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića.

Na samom početku svečanosti,  ravnatelj   prof. Velimir Pinjuh  je pozdravio   goste  te zahvalio načelniku gosp. Ivi Jerkiću na ispunjenju obećanja. Ravnatelj je naglasio kako se igralištu  veseli cijelo Brotnjo, a osobito učenici i profesori tjelesnog odgoja.

Prilikom otvaranja općinski načelnik gosp. Ivo Jerkić je rekao: – Ova zgrada Srednje škole već sada je jedna od najljepših i najmodernijih u regiji, a izgradnjom školske dvorane ćemo dodatno upotpuniti njezin  sadržaj. Uz obećanje da ćemo se u skoroj budućnosti  ponovno vidjeti na istom mjestu, koristim prigodu  učenicima i profesorima ove škole na upotrebu predati  novoizgrađeno malonogometno  igralište.  

Članovi glazbene sekcije  su, pod vodstvom profesorice glazbene umjetnosti Ivone Dugandžić,  otpjevali  poznatu himnu Gaudeamus Igitur i veselu skladbu Ljeto nam se vratilo.

David Vasilj (II.2) i Renata Livaja (I.3) su izrecitirali pjesmu Riječi moja budi široka,  uz glazbenu pratnju Andrije Sušca (IV.1). Recitatore su za nastup uvježbale profesorice hrvatskoga jezika,  Jadranka Medić i Ilijana Sušac. Nakon što je župnik fra Miro Šego blagoslovio sportski teren, zauzeli su ga oni koji su ga najviše iščekivali – naši učenici  te odigrali nogometnu utakmicu. Snage su odmjerile prva i druga smjena te na sportski način, kako i priliči, završili svečano  otvaranje.

 

{rokbox album=|myalbum| thumbcount=|90|}images/otvaranja_igralista/*{/rokbox}