Svečana dodjela priznanja najuspješnijima

dsc_0074Zavod za školstvo Mostar je u Galeriji kraljice Katarine Kosača u srijedu 22. svibnja, priredio svečanu dodjelu priznanja učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima u školskoj 2012./2013. godini.

Budući da su  osvojili prvo mjesto na Danu  živih reklama,  na prigodnoj svečanosti nastupili su Karlo Damjanović, Franjo Selak, Mateo Bojčić, Marijan Bojčić i Andrej Zovko (IV.8).  Učenica Ana Gakić (II.4) bila je prva među mladim povjesničarima.  Priznanje za osvojeno treće mjesto iz hrvatskog jezika uručeno je Luciji Medić (II.3), iz knjigovodstva s bilanciranjem Ani Kordić (III.7), a priznanje iz matematike dobio je Pavao Planinić (I.1). Za  osvojeno treće mjesto na županijskom Danu živih reklama priznanja su dobili učenici IV.5 odjela   Ivana Doko, Ivana Drljo, Vinka Musa, Slaven Pehar i Zvonimir Sušac.

Čestitke našim učenicima, ali ne samo navedenima. Naime, Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića u protekloj je školskoj godini sudjelovala na raznim natjecanjima i projektima, a učenici su bili pri samom vrhu, što je dokaz kvalitetnog i kontinuiranog rada te nastojanja da se u učenicima potakne kreativnost i izvrsnost.

Foto: Ivan Čilić, IV.3

 

{rokbox album=|myalbum| thumbcount=|90|}images/stories/priznanja/*{/rokbox}