Prvo mjesto na natječaju IGRAČKA U SRCU

Inspirirani hrvatskom tradicijskom kulturom, Hrvatska matica iseljenika, Zaklada hrvatskih studija iz Sydneya, te Hrvatska škola Boston proveli su prošli mjesec natječaj IGRAČKA U SRCU i to u četiri kategorije: likovnoj, fotografiji, multimediji i literarnoj. Natječaj je bio namijenjen djeci i mladima u dobi od 5 do 18 godina a pristigle radove pregledali su stručni ocjenjivači a zatim i stručno povjerenstvo Hrvatske matice iseljenika zaključivši redoslijed za svaku kategoriju.

 

Ponosni smo objaviti da je u kategoriji literarnih radova prvo mjesto osvojila Gabrijela Dugandžić, učenica IV.5 odjela, za rad Igračka moje bake.

 

Svi sudionici natječaja dobit će zahvalnice a pobjednički radovi bit će izloženi u sklopu završne aktivnosti multimedijalnog projekta IGRAČKA U SRCU koja će se održati 4. prosinca 2018. godine u Hrvatskoj matici iseljenika u Zagrebu. Također, učenici koji su osvojili 1. mjesta imat će priliku sudjelovati u Maloj školi hrvatskoga jezika i kulture. Našoj učenici Gabrijeli od srca čestitamo na ovoj vrijednoj nagradi i zahvaljujemo na promociji naše škole.

 

(Rad možete pročitati ovdje)