POZDRAV 44. GENERACIJI MATURANATA

Draga naša 44. generacijo!

 

Danas je poseban dan u vašim životima – posljednji nastavni dan srednjoškolskog obrazovanja a prvi dan nove stranice vašeg životnog dnevnika. Ovaj školski dnevnik već ste ispunili – odličnim ocjenama i uzornim vladanjem, a ponekad i onim manje dobrim ocjenama i smanjenim vladanjem, ali sve je to dio vašeg obrazovanja, ali i odrastanja i sazrijevanja… Ovaj životni koji tek čeka da ga ispišete ispunit ćete neprocjenjivim studentskim, životnim, obiteljskim uspomenama i mi vam od srca želimo obilje Božjeg blagoslova na tom putu.

 

Godinama naši maturanti sa kreativnom prof. Sandom čine pred zgradom škole simboličan broj svoje generacije ali ove godine umjesto nasmijanih lica grupice učenika, broj svoje generacije načinili ste pomoću plastičnih čepova i tako još jednom potvrdili vašu kreativnost koju ste pokazivali sve godine vašeg školovanja nesebično darujući školi svoje vrijeme.

Nažalost, koračali ste djelomično u razdoblju nekih neobičnih događaja, ali vas ni to nije spriječilo da napravite korak više, korak naprijed… Ostali ste vjerni prijatelji, učenici koji imaju srca i sluha za potrebe drugih, sudjelovali ste u raznim projektima i natjecanjima, organizirali humanitarne akcije i činili nas ponosnima… Na svemu tome vam iskreno i od srca hvala!

 

Ostanite i dalje tako uporni, marljivi, prkosite životnim izazovima, budite radosni i nasmijani, i uz Božju pomoć neka se svi vaši ciljevi i želje u budućnosti ostvare.

 

Vaši profesori, razrednici, pedagoginje i ravnateljica