POZDRAV 43. GENERACIJI MATURANATA

Draga naša 43. generacijo!

Za vas je danas, 20. svibnja 2020. godine, službeno završena još jedna nastavna godina. Znamo, čeka vas još odraditi nekoliko obveza za maturu i eto kraja vašeg srednjoškolskog obrazovanja. Iako fizički niste bili s nama kada se oglasilo školsko zvono, svakako ste nam bili u mislima. Da, nije isto kao kada vas uživo vidimo i pozdravimo ali vjerujemo da će vam i ovaj online pozdrav puno značiti.

Nemojte biti tužni! Mislite na sve ono lijepo što vam se dogodilo u ove tri ili četiri godine vašeg srednjoškolskog obrazovanja i boravka u zgradi Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića. Mislite na radost druženja sa svojim prijateljima, na smijeh i radost koju ste pronosili našom školom, na pokoju suzu radi loše ocjene, na izvrsnost koju ste pokazali na održanim natjecanjima, na nezaboravne dane na ekskurziji, i slično.

Puno je lijepih uspomena koje smo i vi i mi stvorili za vrijeme vašeg školovanja – puno puta ste nas učinili ponosnima i sretnima, odazivali se humanitarnim akcijama, sudjelovali u različitim aktivnostima, itd. Na svemu tomu vam neizmjerno hvala. Neka se, uz Božju pomoć, svi vaši ciljevi i želje u budućnosti ostvare i neka vam je sretno.

Vaši profesori, razrednici, pedagoginje i ravnateljica