FOTO:OTVARANJE ZALOGAJNICE U ŠKOLI

zalogajnicaS početkom drugog dijela tekuće školske godine u Srednjoj školi dr.fra Slavka Barbarića, u jednoj od prizemnih prostorija, otvorena je zalogajnica.

Pretpostavljam da su svi učenici tog jutra s velikom mukom ustali iz svojih toplih kreveta, u kojem su zasigurno proveli dosta vremena proteklih praznika, ali vjerujem da ih je obradovala vijest o novootvorenoj zalogajnici.

 

Dugo smo čekali takvo nešto u našoj školi, a to se konačno i ostvarilo.

Sa otvorenjem zalogajnice uvelike je olakšan boravak djelatnika i učenika ove obrazovne ustanove.

Razlog tomu je taj što su učenici tijekom dosadašnjeg boravka u novosagrađenom centru bili primorani pješačiti do malo udaljenijih prodavaonica i zalogajnica za vrijeme velikog odmora. Zalogajnica se pokazala odličnim rješenjem ovog problema jer učenici više nemaju potrebu za odlaskom izvan škole za vrijeme velikog odmora. Zahvaljujemo se vodstvu naše škole, te svim onima koji su zaslužni za ovaj,mogli bismo ga nazvati- projekt.

Učenička zadaća je nastojati sačuvati bogatstvo koje imamo, ali često toga nismo svjesni.Trebali bi ustrajati u očuvanju naše škole upravo zbog generacija koje nam dolaze,a isto tako i uživati u pogodnostima koje nam pruža. Upravo novootvorena zalogajnica jedna je od pogodnosti.

 

Činjenica je, a i sama sam svjedok tomu: Usluga je vrhunska!

 

Ružica Pehar IV.1

Galerija slika


{rokbox album=|myalbum| thumbcount=|12|}images/galerija slika/zalogajnica/*{/rokbox}