Odličan uspjeh naših učenica na Cupu Jadrana

100_3300Učenice naše škole i  članice Karate kluba Hercegovina- Zagreb,  Jelena Zovko (I3) i Magdalena Sivrić  (II6), prošlog su vikenda nastupile na tradicionalnom međunarodnom karate turniru Cup Jadrana održanom  u Splitu. Na turniru je nastupilo više od 400 natjecatelja iz BiH i Hrvatske.

Jelena je  pokazala svoje vještine u  kategoriji kadetkinja preko 54 kg, a Magdalena u kategoriji juniorki do 59 kg.  Osvojile su zlatna odličja. Također su  uspješan nastup imale  Kristina Zovko i Irena Prga. Svoje dojmove  o ovom uspjehu prenijele su nam Jelena i Magdalena:

 

Ova mi je pobjeda izuzetno važna zbog toga što me je potakla da treniram i dalje, i da se samo redom, radom i disciplinom uspjesi mogu ostvariti. Nadam se da ću i u budućnosti postizati ovako dobre rezultate kao do sada.”, rekla je Jelena.

Ljeto sam provela trenirajući 2 do 3 puta dnevno, što se na kraju i isplatilo. U Splitu sam osvojila prvo mjesto. Lijep je osjećaj osvojit turnir pa se nadam da ću i dalje nastaviti s uspjesima“, rekla je Magdalena.

Čestitamo našim učenicama!