Nepobjedive Bubamare: Prvakinje Herceg-Bosne 2012.

bubamareBubamare su slavile i u posljednjoj utakmici  sezone te tako osvojile Prvenstvo Herceg-Bosne bez ijednog poraza. U posljednjoj utakmici košarkašice su pobijedile HŽKK Rama, nakon čega su im uručene medalje i pehar.

Košarkašice su  upornošću, zalaganjem i slogom osvojile naslov najboljih. Čestitamo Bubamarama i ponosimo se njihovim vrhunskim uspjehom, koji očekujemo i ubuduće.

Od naših prvakinja uspjeli smo doznati…


Ana Gakić :

Ova sezona je jedna od najdražih sezona koju sam provela u ovom klubu. Cijelo vrijeme je vladala pozitivna atmosfera i sloga među igračicama, što je i rezultiralo pobjedama i odličnim rezultatom. Drago mi je što sam imala priliku sudjelovati u osvajanju naslova prvaka.
 


Ana Kordić:
Jako me veseli ova titula prvaka. Išli smo iz kola u kolo i došli do kraja bez ijednog poraza.
Radili smo vrhunski i kvalitetno jer samo upornim radom i zalaganjem postižu se dobri rezultati.  Nadam se da ćemo ovakve rezultate i dalje postizati…


Matija Doko:
Jako mi je drago što smo osvojili naslov Prvaka, jer smo cijelu sezonu trenirali maksimalno. Dolazile smo na treninge čak i u vremenskim neprilikama. Zaslužile smo pobjedu i nadam se da ćemo daljnjim treniranjem nastaviti osvajati ovakve naslove.


Martina Šego:
Osvojeno 1. mjesto rezultat je napornih treninga, truda i jake želje. Imamo složnu i prije svega kolegijalnu ekipu u kojoj vlada pozitivno ozračje. Jako mi je drago što sam dio te ekipe i nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom.

Anamaria Pranjić,  II.3