Naša recitatorica osvojila prvo mjesto na Danima hrvatskoga jezika

106_0815Danas je  u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru održano natjecanje Dani hrvatskoga jezika 2011. Organizatori su bili Zavod za školstvo Mostar i Srednja  ekonomska  škola Joze Martinovića, koja je ujedno bila i domaćin natjecanja. Učenici, mladi recitatori,  predstavili su svoje škole s područja naše županije.

Predstavnica naše škole bila je  Nikolina Miletić koja je izvela recitaciju pjesme Ima ih koji su umrli ljubeći se autora Zvonimira Goloba, uz glazbenu pratnju Nikoline Ramljak na flauti. Nikolinu je za nastup pripremila voditeljica recitatorske sekcije prof. Jadranka Medić.

 

Stručno ocjenjivačko  povjerenstvo  činili su pjesnikinja i profesorica Sonja Jurić, stručna savjetnica za razrednu nastavu Andrea Pehar i stručna savjetnica za hrvatski jezik Lidija Jerković.  Ocjenjivačko povjerenstvo imalo je tešku zadaću odabrati najbolju recitaciju i u tako jakoj konkurenciji  prvo mjesto pripalo je našoj Nikolini Miletić, učenici III. 2 odjela.  Ovo je još jedna u nizu pobjeda učenika naše škole te ovim putem izražavamo iskrene čestitke i pohvale. Zahvaljujući ovom uspjehu naša škola će  biti domaćin idućih Dana hrvatskoga jezika, natjecanja čiji je cilj promicanje  hrvatskoga jezika i kulture.

 

Galerija slika


{rokbox album=|myalbum| thumbcount=|14|}images/galerija slika/dani_hrvatskog_jezika/*{/rokbox}