Nagrađeni športaši

Nagrađeni sportaši

Prošli tjedan je održana tradicionalna dodjela nagrada i priznanja najboljim športašima naše općine. Među istaknutim imenima našli su se naši učenici, atletičarka Marija Ivanković (I.8) i karatist Jure Bevanda (I.6) koji su nam prenijeli svoje dojmove:

Čast mi je i zadovoljstvo što sam od toliko uspješnih športaša baš ja u našoj općini primila nagradu za najbolju kadetkinju. Trema je bila prisutna cijelo vrijeme. Bio je jako lijep i poseban osjećaj kad su prozvali moje ime.

Nagrada mi puno znači, motivira me na još više rada i upornosti. Naravno, ne bih bila uspješna bez podrške trenera, obitelji i prijatelja koji su bili uz mene kad je najviše trebalo. Zadovoljna sam svojim uspjesima i nadam se da ću ove godine biti još bolja.

Marija Ivanković, (I.8)

Nagrada mi je poticaj za još više rada i treniranja. Svoj uspjeh dugujem treneru koji me pripremao za turnire, ali i prijateljima koji su mi bili podrška.

Lijepo je biti nagrađen. Dok sam preuzimao priznanje osjećao sam se kao da sam pobijedio u borbi ili na turniru. Zahvalio bih treneru, obitelji i prijateljima.

Jure Bevanda, (I.6)

Čestitamo našim nagrađenim učenicima!

Anamarija Stojić, II.8