Maturanti na ekskurziji

IMG_5774Vrijeme početka nove školske godine sve je bliže. Dok neki učenici već kupuju knjige, torbe i sav potreban pribor, naši ovogodišnji maturanti odlučili su se za novu školsku godinu pripremiti na drugačiji/zabavniji način… Zadnje dane ljetnih praznika, točnije 9 dana, provest će na ekskurziji.

 

IMG_5776U petak, 26.kolovoza 2011. oko 18h sati ispred zgrade naše škole, počela je njihova maturalna avantura. Ukrcali su se u autobuse, veselo mahnuli roditeljima koji su ih došli ispratiti i zajedno sa svojim razrednicima uputili se prema odredištima. Iz Hercegovine kreću za Veronu, zatim će posjetiti Avignone a onda putuju prema LLoret de Mar-u, španjolskom gradiću gdje će provesti nekoliko dana. U IMG_5770Barceloni će vidjeti mnoge znamenitosti, posjetiti stadion, te pogledati poznatu igru čarobnih fontana. IMG_5767Nakon toga put će ih odvesti u središte filmskoga festivala – Cannes a zatim i u Nicu. Po povratku će ih vjerojatno najviše razveseliti i vratiti u djetinjstvo zabavni park Gardaland koji nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja. Njihova avantura završit će posjetom Padovi iz koje preko Šibenika kreću nazad u Hercegovinu.

Ne sumnjamo da će se izvrsno zabaviti, mnoga toga vidjeti ali i naučiti. Očekujemo, naravno, da će sve lijepe uspomene zabilježiti da bi zatim svoje slike i vlastite priče podijelili s čitateljima ove stranice…