Foto: Božićna priredba

zvonaDanas je u predvorju  Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića održana božićna priredba u organizaciji   sekcija škole.  Svojevrstan spoj glazbe i glume uveo je publiku u božićnu čaroliju.

Recitatorica Veronika Vasilj (I.2), koju je na flauti pratila  Ana Marija Gospić (I.3),  izrecitirala je pjesmu  Malom Isusu. Veroniku su za nastup pripremile profesorice Ilijana Sušac i Jadranka Medić.

Poučnu  je priču, uz glazbenu pratnju Andrije Sušca (IV.1), pročitala  Patricija Prskalo (IV.1) te je tako publiku  povela put Betlehema.

Članovi dramske sekcije su, pod vodstvom profesorica Anamarije Pinjuh i Kristine Primorac, izveli kratki prikaz Isus u našem mjestu i publici pokazali ozračje u kojemu se dogodio moderni Božić kad se  Isus rodio unatoč svemu. Mladi glumci bili su: Ana Selak (IV.2), Maria Marinčić (III.1), Blago Šaravanja (IV.7), Gabrijela Prskalo (III.1), Dominik Dodig (I.7), Jakov Bukovac (I.7) i Sara Petrović (I.1).

Priča o svijećama pod nazivom  Svjetlo se ne smije ugasiti preslikala je klasični i moderni smisao Božića te je pokazala da iako živimo u modernom vremenu,  istinske vrijednosti još uvijek žive i trebaju živjeti. Učenici Ana Selak (IV.2), Mirjana Tuka (I.7), Gabrijela Prskalo (III.1), Darija Mijatović (I.7), Ivana Vasilj ( I.1) i Filip Lukenda (III.2) su kroz priču  dokazali da su vjera, nada, radost i mir najljepši božićni ukrasi.  

Prof. Ivona Dugandžić za nastup je pripremila članove glazbene sekcije koji su otpjevali božićne pjesme Svim na zemlji,  Božić dolazi i Sretan Božić svakome, a na gitari i klavijaturama su ih pratili Mateo Bojčić (IV.8), Bariša Krasić (III.2) i Marinela Dugandžić (III.4).

Na priredbi su plesnu točku izveli članovi ŠPK-a Romantik.

Dio veselog božićnog ugođaja dočarat će vam fotografije  u našoj galeriji.

 


Galerija slika

 

{rokbox album=|myalbum| thumbcount=|90|}images/bozicna_priredba_2012/*{/rokbox}