Dodjela svjedodžbi i nagrada maturantima 46. generacije

Danas su naši maturanti  46. generacije završili svoje srednjoškolsko obrazovanje. Naime, uručene su im svjedodžbe o maturi i završnom ispitu. Prigodan program pripremili  su učenici, pod vodstvom profesorica Ilijane Sušac i Vesne Šarić. Voditeljica je bila Helena Miletić (IV.1). Mladen Mandžo (III.3) izveo je pjesmu Što to bješe ljubav, a maturantice Mara Doko, Josipa Jerkić i Ana Pehar (IV.3) pripremile su Jer ti si predivan Bog.

Predstavljeno je deset odjela te su razrednici odličnim učenicima uručili nagrade. Odjel III.8 su kuhari, razrednica Marija Bevanda, III.9 je kombinirani odjel kuhara i konobara, razrednica Darija Bojović. Odjel vodoinstalatera je III.10, razrednik je profesor Jozo Mišić. Tri su odjela opće gimnazije: IV.1, razrednik Marijo Stojić, IV.2, razrednik Željko Soldo i IV.3, razrednica Mirjana Paponja. Profesorica Ružica Vučić razrednica je IV.4, odjel ekonomista. Odjel IV.5 su ekonomisti smjera poslovna informatika, njihov je razrednik Dalibor Čarapina. Dva su odjela hotelijersko-turističkih tehničara: IV.6, razrednica Reala Šakota i IV.7, razrednica Ivona Brkić.

Ravnateljica škole, profesorica Adela Škutor, proglasila je učenika generacije. Prestižno priznanje i nagrade, knjiga i zlatnik s likom dr. fra Slavka Barbarića – dar agencije G-tour i gospodina Davora Ljubića, dodijeljeni su Mateju Šegi, gimnazijalcu IV.3. Naš Matej je svojim predanim radom i zalaganjem te uvijek uzornim ponašanjem i odgovornošću zaslužio titulu najboljeg učenika. Mateju od srca čestitamo, a svim maturantima želimo sreću jer uspjeh je tek pred njima. U nastavku predstavljamo naše odlične učenike.

Matea Ostojić (IV.6), novinarska sekcija