Dodjela svjedodžbi i nagrada 47. generaciji

Danas je u našoj školi održana svečana dodjela svjedodžbi o maturi i završnom ispitu te nagrada odličnim učenicima 47. generacije maturanata. Program su započele i pozdravni govor održale voditeljice Andrea Milićević (IV.3) i Marija Pinjuh (IV.2). Prvu glazbenu točku Cesarica izveo je mladi glazbenik Marko Šaravanja.

Na redu je bilo predstavljanje odjela. Odjel III.8, kuhare, vodile su razrednice Ivana Andačić i Stanislava Anić. Profesorica Ivana Pehar bila je razrednica kombiniranom odjelu konobara i prodavača, III.9. Razrednik automehaničara, III.10, bio je profesor Marijan Luburić. U generaciji su bila  tri odjela opće gimnazije: IV.1, razrednica Ilijana Sušac, IV.2, razrednica Anamarija Pinjuh i IV.3, razrednica Angela Čović.

Nadalje, IV.4 su bili ekonomisti čija je razrednica bila profesorica Ivana Musa. Uslijedila su dva odjela smjera poslovna informatika: odjel IV.5 i razrednica Anita Brkić te odjel IV.6 i razrednica Snježana Kapular. Zadnji u nizu i ujedno najbrojniji bili su hotelijersko-turistički tehničari IV.7 i razrednica Marija Juričić  Vasilj.

Također, nagrađeni su najbolji učenici. Ravnateljica škole Adela Škutor čestitala je našim maturantima, posebno učeniku generacije Mladenu Mandži (IV.3) koji je nagrađen prigodnim poklonima i priznanjem, zlatnikom s likom dr. fra Slavka Barbarića, dar agencije G-tour i gospodina Davora Ljubića. Zavrijedio je titulu vrhunskim talentom, izvrsnim učenjem, znanjem i dobrim odgojem te uzornim ponašanjem. Njegov doprinos i ovom školskom događaju nije izostao. Dugotrajnim pljeskom publike nagrađen je i za glazbene izvedbe.

Program su pripremile profesorice Ivana Musa i Anamarija Pinjuh. Čestitamo našim maturantima i učeniku generacije te želimo uspjeh u daljnjem radu i obrazovanju. U nastavku predstavljamo naše odlične učenike.

Martina Barbarić (IV.1), novinarska sekcija