Božićna priredba

Božićna priredba

Dok su odbrojavali dane do kraja polugodišta i nastojali dobiti što bolje ocjene, učenici Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića pripremali su i božićnu priredbu, prigodni program koji je danas na lijep način učenike i zaposlenike Srednje škole uveo u blagdansku čaroliju.

Božićna priredba koju su pripremili članovi Recitatorske i Glazbene sekcije te Vijeća učenika započela je pjesmom u izvedbi Glazbene sekcije. Pjesmom „Božić dolazi“ Glazbena sekcija je okupljenima dočarala radost i veselje Božića, nakon čega je učenica Marija Zorka Vasilj, uz glazbenu pratnju Ana Marije Gospić na flauti, recitirajući izvela pjesmu „U noći Božjeg djeteta“.

Zabavan i zanimljiv dio današnje božićne priredbe u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića bio je i igrokaz o odnosima u obitelji u kojoj dvije generacije pokušavaju izabrati najprikladnije ime za novorođenu bebu koji su izveli učenici Vijeća učenika, a zapažen nastup na priredbi imala je i školska klapa na čijem su repertoaru različiti bećarci, klapske pjesme i popularne skladbe.

Osvrćući se na priredbu prof. Velimir Pinjuh, ravnatelj Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića, kazao je kako cijela škola može biti ponosna na svoje učenike koji su priredili odličnu priredbu, kao i na sve profesore koji su svojim znanjem i trudom pridonijeli u pripremi i realizaciji programa. U pravom predblagdanskom raspoloženju, kakvo je vladalo u školsko predvorju, ravnatelj je na kraju svog govora svima zaželio sretan i blagoslovljen Božić i nadolazeće blagdane.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.